Om oss

Vi har vært med på mange spennende reiser

ANSATTE

og stigende
0 +

SAMLET ERFARING

år
0 +

NET PROMOTER SCORE

og stigende
0 +

Våre verdier

Dette er våre verdier og hva vi står for

Vi ønsker å være på lag med kundene. Du er vår sjef, og vårt mål er at vi bidrar til at din virksomhet lykkes ved at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Når du møter oss vil du oppleve at vi snakker SMB-bedriftens språk. Vi gjør ting enkelt, og hjelper deg gjennom papirjungelen.

WeFile betyr «vi leverer».  Vi leverer dine MVA-oppgaver, A-meldinger, Skattemeldinger og Årsregnskap korrekt og innen tidsfristene.  Dette er vårt løfte til deg som kunde.

Men vår filosofi er at vi skal ha kapasitet til å gjøre mye mer enn å bare sørge for innleveringer i tide.  Vi har ressurser som kan hjelpe deg med å effektivisere og automatisere dine regnskaps- og rapporterings-behov. 

Vår ambisjon er at vi skal bruke mindre tid på de daglige regnkapsoppgavene slik at det er mer tid til å utvikle verdiskapende rapporter og analyser som gir deg som kunde en dypere innsikt i din egen virksomhet. 

Ved å levere effektive og verdiskapende regnskapstjenester er vårt mål å kunne bidra til at våre kunder utvikler sin virksomhet både i omfang og lønnsomhet.  Først når våre  tjenester gir våre kunder et solid underlag for å kunne ta gode strategiske beslutninger har vi lykkes. 

Laget vårt

Møt vårt Ekspert Team

WeFile´s 8 ansatte har tilsammen nærmere 180 års erfaring i å levere Regnskapstjenester, Strategi og IT-rådgivning til virksomheter i Norge og utlandet.  Ved å bli kunde av oss får du tilgang til våre unike ressurser og et nettverk som normalt kun de aller største konsulent husene kan tilby deg. 

Camilla Mile

Autorisert Regnskapsfører
camilla@wefile.no
+47 920 59 221

Hege Husum

Regnskapsmedarbeider
hege@wefile.no
+47 920 35 731

Katarina Husum

Regnskapsmedarbeider
katarina@wefile.no
+47 928 84 965

Merete Gjone Giske

Regnskapsmedarbeider
merete@wefile.no
+47 951 48 265

Cecilie Feyling

Customer Success Manager
cecilie@wefile.no
+47 481 04 822

Pål Anders Westerheim

Forretningsutvikler - Verdipapirer
paw@wefile.no
+47 932 27 400

Vil du vite mer?